Tuesday, March 3, 2009

ingat kan saya ye ^_^

SALAM semua.

salaam ukhuwah.salam malam.selamat hari hari..

yeah aku menulis lagi dan aku nyakin ,,tak ramai yg membace blog ini.

hari ini 030309.
agak menarik tarikh itu..
kalau la diri ini sudah cukup FULUS dah lame aku pilih tarikh ini untuk aku berTUNANG.

huhuhu dan 090909 tarikh aku nikah..wowoow..

best kan NIKAH pada jam 0909 pagi pada 090909..

fuyooh...~

kalau gabungkan jadi 0909090909..
cantiknye nombor itu..~~ wah, tapi hanya angan angan FULUS masih SIFAR untuk berKAHWIN n saya mudaaaa lagii la.

hu~

ketika ini..saya sedang menaip sambil gigit tuaala..

yah..pengotor..
tapi habit ku dari keciiill...

gigit tuaala..
best tau..
lagi lagi ketika gusi ini sakit kerana mau tumbuh gigi bongsu..
sangat MENGASYIKKAN.. ^_^


owh ya..igtkan daku pada 0909090909 kerana saya mau melakukan sesuatu yg bermakna pada ketika saat itu..waaah..bukan selalu dapat jumpe nombor mcm tu..


perkembangan terbaru??

bulan yang sibuk..sibuk sibuk sibuk..





terase bahu ini makin membesar,,bagai kene pam aje la..

rindu mau bermain dgn kanak kanak n zaman kanak kanak


YA ALLAH. BERIKAN LAH AKU KEKUATAN UNTUK AKU HARUNGI HIDUP DI DUNIA YG PENUH DGN DUGAAN DAN CABARAN INI

YA ALLAH KENTALKAN LAH IMAN KU.
YA ALLAH LEMBUTKAN LAH HATI KU
YA ALLAH. AKU TAKUT AKAN NERAKA MU,.

14 comments:

BaLQis said...

hey...090909 ni aku kawen la..seyes ni~ hehe

intan.maisarah said...

tipu hahah

orang minyak said...

wahh...ak pon nk kawen r time 090909.
brmkna skit.

intan.maisarah said...

tiru je semua ni..huh~

cahaya syurga... said...

cantek la blog nie cam tuan nye je...
hehe

abdullahjones said...

baca.

Anonymous said...

kawin je kat thailand.
no need $$!
090909 mmg best! lol

hafeez said...

kawin kat Thailand no need money.
hohoho.
090909 aku pon nak kawen camtu.
jgn tirukkk! hehe

YaNa said...

hep!!
suda berangan mao kawen niey..
:p

Fitra said...

sara.jgn nakal2 yea.hehe. =)

azmalina said...

weh. pape hal, befday ak tuh. ehehehe.

farahayuni said...

miangness! haha

dzarief said...

kawen la 12:12, 12/12/12

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

no one is too young to get married..haha. (bajet). Tadi baru baca sebuah kisah seorang makcik yg menceritakan bahawa ibunya pada satu masa dahulu telah berkahwin pada umur 10 tahun!! waaaa..

tapi tu kisah zaman dulu la.