Thursday, February 24, 2011

Leka

Awak tahu tak leka  itu bahaya?

Bayangkan awak ada 10 saat sahaja untuk menyelamatkan nyawa orang yang anda sayang.
Apa akan jadi jika awak  leka..?

Bayangkan isteri anda mahu bersalin
Apa akan terjadi jika anda leka?

Bayangkan jika rumah anda terbakar
Apa akan terjadi jika anda leka?

Bayangkan jika  esok hari terakhir anda di dunia

Bayangkan jika waktu solat sudah hampir ke penghujung

Bayangkan jika nyawa hampir ke kerongkong

Bayangkan jika talian udian sms hampir ditutup

Bayangkan....


Esok perlu submit assignment Financial Services Marketing
tapi saya masih leka menonton youtube. movie hantu kak limah, Fb. Blog
Jangan tiru macam saya.
( s e r o n o k k e r a n a e s o k p u l a n g k e i p o h )

12 comments:

muhdzahari said...

standard lah kalau nak balik kampung, dua tiga hari sebelum balik, hati dah ada kat rumah. memang dah takde semangat nak buat kerja dah masa tu. hehehe..
normal kot benda tu.

Nor Moscow said...

Bayangkan..kak Nor tengah usha awak ni! hehe,..gurau jer dik..salam kenal juga..

niesz said...

takut nye nk hadapi semue situasi tu :(

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

leka aku ngan blog awak

Mentadak Mentadu said...

sory sory leka leka...lalala~

sicKo^ said...

semuaorang mesti pernah leka.. Mklumlar, zaman skrang ni banyak benda yg melekakan..

d_tieah said...

Huhuhuhu..
Insaf sebentar.. Ngee :)
Susahkan kalo sifat leka ni melekat dalam diri..
Aku pun suka sgt leka owh lagi2 kalo depan laptop..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

+akufobia+ said...

nak bayang kan dia bersalin.

+akufobia+ said...

nak bayang kan dia bersalin+saya leka.aa.

RuSh D said...

mmg byl btol leka..huhu

faiz said...

sebab leka say langgar kereta ayah saya hari ni...heheh

Syukri Kamaruddin said...

haha tak tahan betol ayat terakhir tu..dah sibuk dok bayangkn2..tp rupanya tujukan tuk diri sendiri..haha.