Saturday, March 5, 2011

.sat na.

image : google

jangan kacau,
aku nak kejar dateline ni.

jangan kacau.
aku tengah siapkan "balance sheet " ni

jangan kacau,
aku tengah main game ni

jangan kacau
aku nak test ni

jangan kacau
aku tengah "dating" ni

jangan kacau,
aku tengah baca surat khabar ni

jangan kacau,
aku tengah nonton porno

jangan kacau,
aku tengah berkempen di merlimau

jangan kacau
aku tengah berkempen di kerdau

jangan kacau.
jangan ganggu.


ish,
pergi la ,
sekejap lagi aku buat la
tak faham ke?
ok. ok.
dah siap ni
aku solat.
siapkan ni dulu.


cuba habaq mai kat malaikat maut lagu ni,
"cabut nyawa cheq sat lagi noh, cheq nak siapkan keja ni dulu"

16 comments:

Sharinginfoz said...

jangan kacau tengah baca entry kat blog ni

intan.maisarah said...

@sharinginfoz = hahah

A.s.t.i.n.a said...

follo sini... bestt aaa.. ade karipap pusing?

Jo Qusary said...

malaikat maut pun berkata,"jgn kacau, aku nak cabut nyawa hang neh..."

encikReza said...

eh boleh minta postpone ek dgn malaikat maut??

faiz said...

hahah...mmg btol..tkut asik jgn kacau je...nak bertaubat pon xsempat...

Solihin Zubir said...

jangan kacau! nak komen sat! hahaha.. boleh camtu?
uiii.. ngeri ngat aih!

acab norariff said...

dasat2...hahaha

+akufobia+ said...

dunia 1st akhirat last.

shearasol said...

alololo...comeinyer baby tu

shameel Iskandar said...

jgn kacau saya tgh tulis komen entry ni.

bila baca ayat terakhir, teringat kt lagu Unggu ( andai ku tahu).

HEROICzero said...

*senyum*

=)

Eda said...

perghh...takutnya...

insaf..

alongxp said...

i liiikkkeee...

kechixx said...

best!;)

Mentadak Mentadu said...

cam dialog upin ipin si mamak tu...

jangan KaCiau laaaa~