Wednesday, March 9, 2011

.you drive me crazy.

busuk.
hodoh.
menakutkan
menggelikan
menyeramkan.
ewww..
yuckkss.
kadang-kadang tidur di kaki lima

itu "typical" orang gila

seburuk buruk mereka,
mereka untung.

tak diwajibkan solat.
tak diwajibkan puasa.
sebab tidak waras.

jika kita tak solat
jika kita tak puasa.
kita pun kategori orang gila juga la kan.?

best juga jadi gila
tak perlu pikir test 
tak perlu pikir assignment,
hee~

21 comments:

d_tieah said...

Kan..
Alamak, hari ni tak solat! *Cuti sat
Ngee :)
Tapi diakui kadang2 solat tu kadang2 sengaja jugak ditinggalkan oleh manusia yg waras seperti hamba ini.. HUhuhuhu.. *Malu

Akan diperbaiki ibadahku! Pasti..



Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

bujal X said...

dalam hati tiada siapa yang tahu~~he~~

RuSh D said...

byk juga kelebihan jd org gila nie..haha

azmalina said...

xwaras mungkin. hehe

perondajaketbiru74 said...

kita ptt sll bersyukur dengan apa yg kita ada skrg ni. gila atau tidak bukan jadi soal tapi kena selalu bersyukur.....selagi kita mampu bernafas

julietchun said...

takut nak lalu tepi org gila walhal dia bukan nak buat apa pun kat kita :D

TheChekJah said...

ha ah la.. gila mungkin.. perlian mcm ni bagus la... i like... print byk2 pastu lekat kat mana2.. sebgai kesedaran...

A.s.t.i.n.a said...

maknanya ramai yang tidak waras sekarang..

HEROICzero said...

kita lebih gila dari yang gila.

sigh~

zaty luvlianncezzz said...

aiii>.<
btw ada adiah beshh kt cni

jom join GA BESSSSHHHH!!

muhdzahari said...

orang yang bercakap seorang pun gila juga? saya selalu bercakap seorang. serius.

imaginasi nakal saya juga mungkin disebabkan saya ini ke arah kegilaan?

jadi, jangan lawat blog saya dah. haha. :P

tekanan itu biasa. tekanan yang luar biasa itu mungkin buleh mengakibatkan gila jika tidak dikawal dengan baik. barangkali.

faiz said...

byk org waras perangai lg teruk dr org gile..

+akufobia+ said...

jangan minta jadi gila.tapi minta la kita sangat gila mencintai DIA.aleale.

Mentadak Mentadu said...

hahaha....ayat last tu best....sebelum hee~

KUREKURE COMEL said...

kalau nak jd separa gila blh?hehehe....

Naddia said...

tp kalo gila tak ley kawen pulak..tak best la camtu
toyol paling kiut

si para para said...

err jadi gila ke..tak nak eh..
kita kena jadi normal yang normal.hehe

Imran nyambek said...

eh jangalah camtu...kalo kite kawen nanti camni.bini gua gile.haisyh

StingRay said...

Orang gila tak pandai main blog.

Tak best gak tu.haha.

shearasol said...

Kadang-kadang tertanya-tanya apa diorang rasa dan fikirkan..

aisyah ahmad said...

setuju!!!!betol sangat la tu..

kadang tu..AA tgk lelaki tak g solat jumaat...nak jek pegi kat die dan jerit..

"oitt!!orang gilakk!!"