Saturday, April 16, 2011

. Pause .


Butang "pause" itu, aku tekan.
Akan menunggu detik yang sesuai untuk memilih menekan kembali butang "play".


.

.
.

.
.
..


.aku tak rasa kalian akan merindui aku.


***************************************************************************************


(pesanan dari seorang sahabat padaku ini akan ku pengang erat.
bunyinya begini :-
Jaga iman
Jaga solat.
Jaga hati..
Jaga mata..
Jaga semua ye.. 
(^_^)
*terima kasih*

48 comments:

Mutiara Bernilai said...

jaga diri neh sis..

:)

gedek! said...

Dulu-dulu ada butang record....

sekarang dah takde

faiz said...

sama2 la kita jaga iman kita terutamanya..

Republic Aku said...

jaga diri juga...

Syukri Kamaruddin said...

ehehehe baiknya kwn awk tu..untung btol..kenalkan ar dia kat sy.. (^_^)

JIJI YU said...

takleyh ke nak tekan butang forwrd eh

vampire's lovex said...

nah bukan PLAY...


hehe

Ihsan Arifin said...

jaga mana yang patut jaga. buang mana yang patut buang~

theRandomcraps said...

jaga solat..
eloklah semuanya nanti...
=)

Anonymous said...

take ur time, but come back soon!

=)

-HEROICzero-

Afida Anuar said...

kalau rindu macam mana?

skandaLdariLangit said...

ska jumpa post itu.

ska kan ada. ada utk merindu..

al-lavendari said...

terima kasih kerana awak "play" kan butang itu kat blog saya .. bukan sekali tapi 3 kali !

Nasriq said...

pause jua...

KHRLHSYM said...

jaga-jaga okay?

-----{@

hiro said...

kiut!

KUREKURE COMEL said...

okeeii..mina jaga semua..hehehe...

Far8 budak baik said...

wwaaaa..aku pun nk tekan butang pause tuuu asyik2 enter je haha

ghost writer said...

sapa kata aku tidak merindui kau Mai..

:)

Khairul Antasha said...

mesti la rindu.. :)

baik2 saja ye sayang

mommylavender said...

jage diri...~

choirul said...

jagalah hati jangan kau kotori

catherine- said...

sara~

take care.
miss u too.

Cikya said...

Eh eh..
pause nak ke mana ?? :)

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Semua ye.. :D
jangan lupa 'Play' balik..

Balqis Riza said...

jaga semuanya! :D

storyfromme said...

jaga diri :)

Khuzrin Kamarudin said...

take care... hikhikhik..

tehr said...

pertama kali saya sampai ke sini
nasib tak baik dapat butang pause pulak
hehe

Woofer Storm said...

betul2..jaga semua yang harus dijaga,tingglkan apa juga yang harus ditingglkan..ermmm

Eda said...

pesanan yang sangat bagus!!..=)

mr.syazwan said...

semakin rindu semakin asyik!

=_=

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Jaga lidah maka anggota lain pun akan terjaga..

Rain said...

siapa yg x merindui kamu itu sememangnya tidak menghargai kecantikan kamu...

rain rasa sara x cntik,
tapi sgt menawan he....

aleen aiden said...

jaga diri kak! ^_^

Monster Globalisasi said...

jaga diri.. aku tetap menunggu penulisan kau seterusnya.. hehe

Solihin Zubir said...

berjaga tgh mlm ye.. qiamullail.. :D

@tiF said...

bila nk play?

Dark Half said...

pause from blogging?
bagus tu, sesekali keluar dari alam maya dan menikmati realiti. ke mana saja nak pegi, jaga diri

shameel Iskandar said...

Paling ptg jagalah iman dan agama. Jgn biarkn ia terhakis dan terkikis. Apalagi lebur dan berkubur.

Penulis Bogel said...

ambil masa. cari ruang. renung dalam...semoga berjaya~

Far8 budak baik said...

rindu lahh aku kat kau nnti..padalah baru sampai sini hahaha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

pandang dengan perasaan kosong tak pe kan.

april said...

pause ?
hiatus ?

erm.
kata dark half,
keluar dari dunia maya,nikmati dunia luar.

yup.
apa-apa pun mai,
jaga diri kamu.
sebaik baiknya.

S..U..D..@..I..S said...

mutiara hati
renungan pedoman

HonEyBuNNy said...

Jaga kesemuanya itu yg penting kan.....;-)

AkuMuzikFilem said...

butang reverse masih ada untuk ditelusuri jiwa penulis di arkib lama.

Sca Ndx said...

comel.

betty said...

hidup perlu ada komanya..berhenti..bernafas..dan berjalan semula..kitra tidak gah untuk terus berlari

hai saya betty